Toate produsele din topul vanzarilor

Dispozitiv pentru Ascutit Cutite

ADL00000269
32,00 lei
Cu TVA
1 - 2 zile Lucratoare
Cantitate

Descriere
           Dispozitiv pentru Ascutit Cutite



   Nu lucrați niciodată cu cuțite neascutite sau uzate în bucătărie. Evitați roșiile zdrobite sau ochii apoși atunci când   tăiați ceapa. Ascutitorul nostru de cuțite cu 3 niveluri este o soluție excelentă pentru fiecare gospodărie, ele pot rezolva   multe probleme într-un mod simplu.

   Ascutitorul pentru cutite cu maner este foarte usor de folosit, de asemenea poate ascuti foarte eficient multe tipuri de   cutite. 
   Ascutitorul 3 in 1 este un instrument compact, poate fi depozitat cu ușurință într-un dulap de bucătărie sau un sertar. 

   Datorită dimensiunilor mici, dispozitivul ocupă puțin spațiu, dar depășește multe alte dispozitive din punct de vedere   al utilizării și funcționalității. 

   Fiecare dintre cele trei etape are lame dispuse în formă de V. Acest lucru permite ca și cuțitele vechi și deosebit de   contondente sau uzate să fie reparate și ascuțite. Fiecare nivel este diferit și important pentru rezultatul carității.   Primul pas constă în ascuțirea în prealabil a cuțitelor, chiar și cuțitele vechi și folosite pot fi ascutite optim. Pasul de   mijloc permite o netezire precisă a celor două margini, astfel încât lamele să fie extrem de ascuțite. Ultimul   pas șlefuiește suprafețele șlefuite și le face rezistente.

   Datorită mânerului cu formă ergonomică, puteți ține dispozitivul în siguranță în mână. Ascuțitorul cuțitului este ferm   în mână sau pe masă și nu alunecă în timpul utilizării. Acest lucru facilitează munca și mai ales siguranța în ascuțirea   zilnică a cuțitelor.
Detalii ale produsului
ADL00000269
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook