Toate produsele din topul vanzarilor

Lampa cresterea plantelor cu 3 brate x 20 led, timer si telecomanda

ADL00000667

LAMPA IMPERMEABILA DE CRESTERE A PLANTELOR 3 PANOURI + TIMER + TELECOMANDA

69,00 lei
Cu TVA
1 - 2 zile Lucratoare
Cantitate

Descriere

LAMPA IMPERMEABILA DE CRESTERE A PLANTELOR 3 PANOURI + TIMER + TELECOMANDA

 

 

REGLARE SI UTILIZARE - aceasta lumina de crestere cu LED sprijina cresterea, inmugurirea si inflorirea plantelor. Lungimea de unda pe care o emite poate fi absorbita complet de plante pentru fotosinteza. Clipati lampa in locul selectat si conectati-o la portul USB. Apasati comutatorul pentru a porni si iese un amestec de lumina rosie si albastra.

 

Comutatorul are functiile de iluminare temporizata, schimbarea luminii si puterea luminii. In plus, puteti ajusta suporturile metalice ale panoului la unghiul dorit pentru a creste eficienta luminii.

 

ATAT PENTRU AMATORI CAT SI PENTRU PROFESIONISTI - lampa de crestere poate fi utilizata cu succes pentru a ilumina plantele de interior (in special cele care au o cantitate limitata de lumina naturala), culturile hidroponice, precum si culturile in sera. Va fi perfect atat pentru cultivatorii de plante amatori, cat si pentru cei profesionisti. Poate fi folosita pentru a ilumina nu numai florile de interior, ci si ierburile si legumele.

 

3 MODURI DE LUMINA – lampa LED pentru cresterea plantelor este echipata cu becuri care emit lumina de doua lungimi de unda. Aici puteti gasi LED-uri de 630 nm (lumina rosie) si 470 nm (lumina albastra) si o combinatie de lumini (rosu + albastru = violet). Aceasta tehnologie ajuta la toate etapele de crestere, inmugurire si inflorire a plantelor.

 

SPRIJA FOTOSINTEZA - lampa LED pentru cresterea plantelor sustine fotosinteza, facilitand dezvoltarea si hranirea plantelor. Utilizarea acesteia va permite sa aveti grija de plantele dvs. si de vegetatia acestora, incluzand atat rasaduri mici cat si plante mature.

 

 

SPECIFICATII

 

cronometru: 3, 9 si 12 ore

Numar de diode: 40

putere bec: 5V

alimentare: USB

rezistent la apa: IP 54

brate flexibile: da

emit culori: rosu si albastru

Tip LED: rosu - 630 nm, albastru - 470 nm

putere: 30 W

3 panouri luminoase

unghi de inclinare pana la 180 de grade

Reglarea intensitatii luminii: da, 9 nivele

lungime cablu: 134 cm

dimensiuni: 68 x 12 x 7 cm

greutate: 472 g

greutate cu ambalaj: 638 g

 

Plantele au nevoie, printre altele, de cantitatea potrivita de lumina pentru a creste. Cu toate acestea, exista mult mai putina lumina naturala iarna decat in ​​lunile de vara, iar unele plante au acces limitat la aceasta (de exemplu, cele cultivate in apartamente) sau o cerere crescuta (unele specii de plante). Solutia este o lampa LED pentru cresterea plantelor care va oferi conditiile necesare dezvoltarii.

Detalii ale produsului
ADL00000667
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook