Toate produsele din topul vanzarilor

Lampa 200 LED pentru cresterea plantelor

ADL00000666

Lampa LED pentru plantele in crestere sustine fotosinteza, datorita careia faciliteaza   dezvoltarea si hranirea plantelor. Utilizarea acestuia va permite sa va ingrijiti in mod corespunzator plantele si vegetatia   lor, inclusiv rasaduri mici precum si plante mature.

56,00 lei
Cu TVA
1 - 2 zile Lucratoare
Cantitate

Descriere

 

      LAMPA PENTRU CULTIVAREA PLANTELOR 200 LED

 

 

   SPRIJiNA FOTOSINTEZA – Lampa LED pentru plantele in crestere sustine fotosinteza, datorita careia faciliteaza   dezvoltarea si hranirea plantelor. Utilizarea acestuia va permite sa va ingrijiti in mod corespunzator plantele si vegetatia   lor, inclusiv rasaduri mici precum si plante mature.

 

   DOUA CULORI DE LUMINA – Lampa LED pentru cresterea plantelor este echipata cu becuri care emit lumina cu doua   lungimi de unda. Exista LED-uri de 660 nm (lumina rosie) si 450 nm (albastru).

 

   PENTRU CULTIVARE AMATORIALA SI PROFESIONALA – lampa de crestere poate fi folosita cu succes atat pentru   iluminarea plantelor de apartament (in special a celor care au o cantitate limitata de lumina naturala), a culturilor   hidroponice cat si a culturilor de sera. Va fi excelenta atat pentru cultivatorii de plante amatori, cat si profesionisti.

 

   USOR DE INSTALAT SI DE UTILIZAT - Aceasta lampa de crestere cu LED produce lumina rosie si albastra si sustine   cresterea, inmugurirea si inflorirea plantelor. Lungimea de unda pe care o emite poate fi absorbita complet de plante   pentru fotosinteza. Fixati lampa in locul dorit si conectati-o la o priza electrica. Apasati comutatorul pentru a porni si va   iesi un amestec de lumina rosie si albastra. Puteti ajusta suportul metalic care se extinde din partea inferioara a bazei   clipului la unghiul dorit pentru a creste eficienta luminii. Apasati din nou comutatorul pentru a stinge lampa.

 

 

      SPECIFICATII :

 

  LED-uri: SMD 3528

  Numar de diode: 200

  putere bec: 9,5 W

  emitatoare de culori: rosu si albastru

  Tip LED: rosu-660nm, albastru-450nm

  tensiune: AC220V

  dimensiuni: 46/11,5/9,2 cm

  greutate cu ambalaj: 0,320 kg

 

 

      INCLUS:

 

  lampa

  bec

  instructiuni

  pachet

 

Detalii ale produsului
ADL00000666
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook