Toate produsele din topul vanzarilor
  • Nou

MASA DE LUCRU ROBOT 9 IN 1

HE8975
191,77 lei
Cu TVA
1 - 2 zile Lucratoare
Cantitate

Descriere

O jucarie neobisnuita sub forma unui banc de lucru educational, care va ajuta copilul sa inteleaga ce este un atelier, bucurandu-se de culorile luminoase si formele neobisnuite! Jucaria perfecta pentru micii ingineri! 

Setul de joaca include 11 instrumente interactive care ii vor oferi copilului dvs. explorare si distractie fara sfarsit. 11 unelte interactive - Burghiu electric, drujba, menghina, ciocan, surubelnita, cheie, tub de joaca cu bile, rigla cu numere, angrenaje si suruburi. 

Unelte durabile si sigure pentru o joaca de lunga durata. Sorter de forme, luminile puternice si muzica distractiva incurajeaza invatarea alfabetului, a formelor si a culorilor. 

Rigla cu numere si cantecele dezvolta abilitatile muzicale si matematice.

 Încurajeaza jocul de rol, dezvoltand creativitatea si abilitatile sociale. Promoveaza imaginatia, abilitatile lingvistice si inteligenta emotionala.Dezvolta gandirea critica, perceptia spatiala si coordonarea mana-ochi. Jocurile de rol ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile sociale si emotionale, imbunatatind in acelasi timp imaginatia si abilitatile lingvistice.

 Sustine dezvoltarea timpurie cuprinzatoare, invatandu-i pe copii prin jocuri distractive si captivante.

Detalii ale produsului
Hola
HE8975
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook