Toate produsele din topul vanzarilor

Set constructie magnetic, 106 piese, joc educativ si creativ, varsta 3+, procart

473205
228,12 lei
Cu TVA
1 - 2 zile Lucratoare
Cantitate

Descriere

Set constuctie magnetic, 106 piese, joc educativ si creativ, varsta 3+, ProCart

Un joc educativ si creativ - constructii tridimensionale

Acest set este unul extrem de creativ, un joc educativ de constuctie a unui castel magnetic format din 106 piese colorate, usor de folosit. Blocurile magnetice permit copiilor constructia unor forme noi in fiecare zi, bazate pe creativitatea si viziunea fiecaruia. Datorita magnetului de pe margine, odata formate, blocurile isi vor pastra forma pana la urmatoarea creatie. Setul acesta este un cadou perfect pentru orice copil, fiind un joc care cultiva simtul artistic, dezvolta creativitatea si imaginatia. Timpul petrecut construind diverse forme tridimensionale ajuta copilul sa isi imbunatateasca atentia, rabdarea, nivelul de concentrare, capacitatea de proiectare, gandirea logica si cea critica.

Joc de grup

Acest set este ideal pentru gradinite, scoli, locuri de joaca si centre pentru copii. Jocul imbunatateste abilitatile sociale ale copilului, il ajuta sa comunice si sa interactioneze mai bine cu ceilalti copii, petrecand impreuna momente de distractie.

Piesele viu colorate includ mai multe tipuri de ferestre, usi, acoperis, roti pentru masini, care ofera copilului posibilitatea de a construi jucarii care pot lua forma unor casute, castele, masini, rachete, etc.

Specificatii:

- set constructie magnetic;

- joc educational;

- 106 piese;

- varsta 3+;

- certificare CE, N71;

- unisex;

- culoare multicolor;

- material plastic transparent si aliaj de magneziu.

Detalii ale produsului
Procart
473205
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook