Toate produsele din topul vanzarilor

Bicicleta mountain bike de 26 inch, cadru otel, 21 de viteze, frane pe disc, schimbator shimano, cauciuc 3 inch, negru, turcoaz

26REGIONX
1.073,14 lei
Cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Descriere

Bicicleta Mountain Bike de 26 inch, cadru otel, 21 de viteze, frane pe disc, schimbator Shimano, cauciuc 3 inch, negru, turcoaz

Explorati natura si bucurati-va de o aventura de neuitat cu bicicleta Mountain Bike de 26 inch, echipata cu un cadru robust din otel si specificatii de top. Ideala pentru trasee montane si deplasari urbane, aceasta bicicleta ofera durabilitate, performanta si confort, fiind alegerea perfecta pentru pasionatii de ciclism.

Versatilitatea bicicletei permite utilizarea pe diverse tipuri de teren, de la asflat la trasee montane sau trasee accidentate, oferind stabilitate si control excelent.

Cadru din otel de 17 inch, roata de 26 inch

Bicicleta este echipata cu roti de 26 inch pentru o stabilitate crescuta si o manevrare usoara, pe cand cadrul bicicletei de 17 inch este potrivit pentru o gama larga de utilizatori. De asemenea, cadrul de otel este proiectat astfel incat plimbarile si fie cat mai confortabile chiar si in cazul calatoriilor mai lungi.

Frane pe disc, schimbator shimano 21 de viteze

Schimbatorul Shimano cu 21 de viteze este conceput pentru o adaptare usoara si precisa la diverse conditii de drum si pentru o gama variata de terenuri. Frane pe disc ofera o putere de oprire excelenta si un control sporit, indiferent de conditiile meteorologice. Atat schimbatorul, cat si franele pe disc fac aceasta bicicleta sa fie o alegere avantajoasa indiferent de tipul de utilizare.

Manere cauciucate, scaun ergonomic

Sezutul ergonomic al bicicletei va asigura confortul necesar atunci cand pedalati si va transforma orice calatorie intr-una placuta. Bicicleta este echipata cu cu manere cauciucate, anti-alunecare, care contribuie semnificativ la o utilizare sigura, eliminand posibilitatea de alunecare a mainii evitand astfel accidentarile de acest gen.

Specificatii:

- bicicleta Mountain Bike;

- model Ninety One;

- echipata cu 21 de viteze;

- schimbator Shimano EF500;

- frane pe disc;

- diametru roata 26 inch;

- cadru 17 inch;

- suspensie fata;

- latime cauciuc 3 inch;

- jante din aliaj dublu;

- scaun ergonomic;

- manere cauciucate anti-alunecare;

- pedale din PP cu reflectoare si rulment cu bile;

- elemente reflectorizante;

- far, stop si cric incluse;

- cadru din otel;

- culoare negru, turcoaz.

Detalii ale produsului
26REGIONX
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook